TVN Store
Home Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Live Video not working
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Live Video not working
#52444
Puyung
EF-0
Posts: 6
graphgraph
Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 0
Hey, can anyone tell me why when clicking on a video feed from the live section that none of them are loading? I was watching at the start of the week just fine.
 
The topic has been locked.
#52445
ThunderMan
EF-2
Posts: 295
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 23
Personally when I have experienced problems with the live video feeds and the picture not displaying, it almost always comes down to plug-ins.

May I suggest that you search for an update for:

Adobe Flash Player.

After downloading and installing the update, restart your computer and open the live feeds.

If this doesn't work, then I'm fresh out of ideas.

Hope this helps!

<Max>
 
The topic has been locked.
#52446
Puyung
EF-0
Posts: 6
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 0
Thanks for that, but still not fixed the problem.

When double clicking on a live feed the window loads up fine but the feed just loads and loads and loads, never changing from a black screen. If i hover over the centre of the feed it shows the loading bar as if it is trying to connect.

Gutted! I had just started getting addicted to the long drives and several petrol stops
 
The topic has been locked.
#52447
zzink
EF-0
Posts: 5
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 0
Hi Karma,

I`m having the same problems here mate. Im from the UK and like you it was working well 2 days ago but now i cant see any stream at all. Ive got the latest flash and firefox seems to be fine, so I just dont understand what my problem is.

I will keep trying and if i find what the problem is i will let you know mate.

Cheers

Z
 
The topic has been locked.
#52449
big_sw2000
EF-0
Posts: 12
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 1
Yes same problem hear, im just getting a black screen, instead of video.
Im also from the UK

Cheers Steve
 
The topic has been locked.
#52450
SkyEyeJo
Moderator
Posts: 5029
graph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 132
No issues with mine. Running along nicely.

If any of you are using Internet Explorer, you might consider switching to Chrome or Firefox.

If not; it does help to clear out your cache and delete those cookies.
 
The topic has been locked.
#52451
big_sw2000
EF-0
Posts: 12
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 1
Not working in Google Chrome. Or Firefox.
Adobe Flash is up todate as well.
 
The topic has been locked.
#52452
SkyEyeJo
Moderator
Posts: 5029
graph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 132
Don't know what to tell you, then. It's running fine through TVN.
 
The topic has been locked.
#52453
big_sw2000
EF-0
Posts: 12
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 1
Really strange, as it waqs working up to about 10pm GMT, last night. Now just get a black screen. I can not even blame the wife, for messing with the laptop.

Oh well maybe it will all work agasin soon.

Cheers Steve
 
The topic has been locked.
#52454
ThunderMan
EF-2
Posts: 295
graphgraph
Re:Live Video not working 2 Years, 10 Months ago Karma: 23
After looking online via other sites and talking to many other people I have found out that there is a problem with the IMAP regardless of what site you use it from.

All of those I have spoken too from the UK can't seem to access the streams, and some dotted around the rest of Europe too.

I am currently on the look out for the problem, asking around, seeing what I can find, if anything crops up, I shall let you all know.

By the way, mine stopped working too a short while ago today.

I will try and find out more!

<Max>
 
Last Edit: 2011/06/15 21:38 By SkyEyeJo.
The topic has been locked.
Go to topPage: 12
Moderators: SkyEyeJo, Edds, jcpalmer